Weer welkom 2.0 bij Lentigo!

op 23 februari 2021

De overheid heeft aan gegeven dat – met inachtneming van de juiste voorwaarden – het weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag vanaf woensdag 3 maart weer voor je klaar!

Op afspraak.
Om onze gezondheid en veiligheid te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Onverwachts langskomen om bijvoorbeeld een product te komen kopen is helaas niet mogelijk. Ik werk volgens de laatste RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd en daarom wil ik je vragen om de ‘gezondheidscheck voor klanten’ (zie hieronder) te lezen. Constateren wij samen aan het begin van de afspraak dat het beter is de behandeling te verplaatsen zal dit geen extra kosten met zich meebrengen. De gezondheid en veiligheid staan voorop.

Een afspraak maken we samen.
Kom precies op tijd.
Er is 30 minuten tijd tussen twee afspraken nodig om te desinfecteren en alles voor je klaar te zetten. Zo voorkomen we ook dat je geen andere klant in de salon of op het pad hoeft te passeren.
Neem 1 badhanddoek of laken mee.
Gedurende de hele afspraak zal ik, geheel volgens de RIVM richtlijnen, een mondmasker en handschoenen dragen.

Gezondheidscheck.
Zodra je alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, ben je van harte welkom in mijn salon. Is dat niet het geval, blijf dan thuis en maak dan een nieuwe afspraak.

1 Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
2 Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3 Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4 Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5 Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Mondkapje.
Voor de klant is het wettelijk verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen. De klant draagt vanaf binnenkomst een mondkapje en verwijdert deze zelf als de behandeling in het gelaat start. Als de behandeling in het gelaat eindigt, doet de klant zelf het mondneusmasker weer op.

Heb je vragen? Stel deze gerust.
Ik hoop je binnenkort weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Henny

HennyWeer welkom 2.0 bij Lentigo!