Maria Galland

In de voetsporen van de schoonheid. Al meer dan 50 jaar houdt Maria Galland zich bezig met een grote opdracht: innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar in overeenstemming brengen. De Grande Dame Maria Galland was er toen al van overtuigd dat de huid ``een mozaïek is van veel uiteenlopende behoeften``, waarvan de persoonlijke uitstraling in stand gehouden kan worden met ``schoonheidsverzorging op maat``. Met een heel persoonlijke maat.

De jaren 60

mg-zelfMet haar avantgardistische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid en een mooie uitstraling van de huid, sluit Maria Galland in het begin van de jaren 60 perfect aan op de tijdgeest van die periode. Samen met een dermatoloog ontwikkelt de succesvolle danseres een behandelingsconcept, dat net zo uniek is als de huid zelf. Ook vandaag nog, meer dan 50 jaar later, bepaalt dit behandelingsconcept de norm voor schoonheidsverzorging.

Het Masque Modelant

 

Het legendarische Masque Modelant is de kern van de behandelingen van Maria Galland. Deze exclusieve methode heeft al miljoenen keren aan alle verwachtingen beantwoord en is sinds jaren normbepalende op de markt van cosmetische producten.

Vandaag

Maria Galland is vandaag de dag een toonaangevend instituutmerk met 4.500 Maria Galland depots in Europa. Wereldwijd werken meer dan 10.000 schoonheidsinstituten, beauty farms en dag Spa’s in meer dan 40 landen met veel succes met de producten en behandelingssystemen van Maria Galland.

HennyMaria Galland