Gezichtsbehandelingen

45 minuten

De huidconditie en uw wensen bepalen de aanpak. Bij deze behandeling ligt de focus op het grondig reiningen van uw huid.

60 minuten

De huidconditie en uw wensen bepalen de aanpak. Aanvullend op de 45 min behandeling wordt er afgesloten met een aangepast cremé-masker voor uw huid en u krijgt een heerlijke nek & schouder massage.

90 minuten – Speciale maskers

Inclusief hoofd-, gezicht-, nek- en schoudermassage.

Deze behandeling verstevigt en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad. Ze creëert een meer gelifte, gedefinieerde look voor een zichtbaar jonger uitziende huid.

De 100% manuele liftende massage – speciaal ontworpen voor Lifting Absolue Jeunesse – combineert diepe, glijdende, anti-ging massage-bewegingen met intensieve petrisage-bewegingen met inbegrip van kneden en rollen.

Doel: de huid direct te liften en te verstevigen en de celactiviteit te stimuleren.

Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire Maria Galland Paris methode. Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen.

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met onder andere zeer efficiënte essences en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen resultaten.

Intensieve behandeling voor een verbeterde uitstraling en nieuwe energie bij de eerste tekenen van huidveroudering

Deze behandeling versterkt de vermoeide huid onmiddellijk en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling. De eerste rimpels worden geminimaliseerd, de huid oogt zijdezacht en voelt glad aan. Een kick van frisheid laat vermoeide ogen weer schitteren met een prachtige glans. Speciale massagebewegingen geven de energie een boost en brengen de huid weer in balans.

Bij de behandeling Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met Soin Thalasso visage, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende Masque Thalasso. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

Soin Mille Lumiére is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 Créme Mille en de 1010 Sérum Mille gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt.

Het masker normaliseert de huideigen olieproductie. Ze verwijdert de micro-partikeltjes en afvalstoffen van de huid en voorkomt het onstaan van ontstekingen en comedonen. De huid wordt frisser en krijgt weer een helder,mat en regelmatig aanzien.

Dit masker heeft depigmenterend effect en reduceert ouderdomsvlekken en heeft een oplichtende werking. Deze luxe crémige verzorging met extreem efficiënte werkstoffen zorgt voor een egale, regelmatige en stralende teint.

Dit masker is speciaal omtwikkeld om een huid met roodheden zoals couperose en rosacea te verzorgen. Het stimuleert de microcirculatie doelgericht en versterkt de bloedvatwandjes. Roodheden en irritaties worden zichtbaar verminderd, de huid wordt gekalmeerd en beschermd tegen het ontstaan van nieuwe roodheden.

Dit masker biedt een intensieve , vocht- en vetherstellende verzorging, die de symptomen van een droge huid, proriasis en atopische huidcondities tegengaat. De gebruikte formules herstellen de hydrolipidenbarriére. De intensieve, vochtherstellende werking verzacht jeuk en irritaties, maakt de huid weer soepel en zorgt voor een zijdezacht en glad huidgeveoel.

De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verzorgd en glader gemaakt. Lijntjes en rimpeltjes worden verminderd, zwellingen en kringen worden duidelijk verzacht. Voorziet de tere oogzone van belangrijke voedingstoffen en laat haar weer stralen.

Peeling

De behandeling bevordert celvernieuwing, de productie van collageen en elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid. Deze Bio-peeling gaat huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, couperose en rosacea tegen.

Het fruitzuurcomplex van ananas, papaya en vijgen gaat verhoorningen tegen, omdat het de afgestorven cellen van de bovenste hoornlaag losmaakt. Een multi fruitzuurcomplex versnelt de celvernieuwing en stimuleert de huideigen collageenaanmaak. Glycolzuur met zijn peelende eigenschappen, verfijnt de poriën en maakt de huid gladder.

Extra’s

In overleg het harsen van; wenkbrauwen, bovenlip, onderlip, kin en kaak. De striploze Hot Wax van Lycon verwijdert haartjes al vanaf 1 mm! Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van Lycon bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

Wenkbrauwen en wimpers. De wenkbrauwverf geeft een langdurig resultaat tot 8 weken! Deze wenkbrauw- en wimperverf met Optic Chroma Comlex laat pigment en bijenwas samensmelten tot een rijke crème basis die de haarschacht diep penetreert en hiermee een stralende kleur creëert van wortel tot haartip.De mix van actieve ingrediënten geeft een langdurige en intense kleuring, heldere glans en zorgt voor een resultaat dat de uitstraling van de wimper en wenkbrauw zichtbaar verbeterd.

Met de blend-methode kunnen definitief diverse, kleine huidoneffenheden worden verwijderd. Er wordt een naaldje op de te behandelen plaats gezet. Met behulp van zwakstroom wordt er in de huid loog gevormd en verwarmd. Hierdoor lost de desbetreffende huidoneffenheid op. Deze methode word toegepast bij:

  • Rode adertjes / teleangiëctasiën
  • Bloedblaartjes
  • Spinnaevus
  • Steelwratjes / fibromen
  • Ouderdomsvlekken
  • Talgcysten

De producten van Maria Galland zijn te koop in mijn salon of op mijn persoonlijke webshop bij Maria Galland.

Meer over de webshop
studiomxdGezichtsbehandelingen