Gezichtsbehandelingen

45 minuten

De huidconditie en uw wensen bepalen de aanpak. Bij deze behandeling ligt de focus op het grondig reiningen van uw huid.

60 minuten

De huidconditie en uw wensen bepalen de aanpak. Aanvullend op de 45 min behandeling wordt er afgesloten met een aangepast cremé-masker voor uw huid en u krijgt een heerlijke gezichtsmassage.

90 minuten – Speciale maskers

Inclusief hoofd-, gezicht-, nek- en schoudermassage.

Deze behandeling verstevigt en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad. Ze creëert een meer gelifte, gedefinieerde look voor een zichtbaar jonger uitziende huid.

De 100% manuele liftende massage – speciaal ontworpen voor Lifting Absolue Jeunesse – combineert diepe, glijdende, anti-ging massage-bewegingen met intensieve petrisage-bewegingen met inbegrip van kneden en rollen.

Doel: de huid direct te liften en te verstevigen en de celactiviteit te stimuleren.

Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire Maria Galland Paris methode. Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen.

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met onder andere zeer efficiënte essences en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen resultaten.

Intensieve behandeling voor een verbeterde uitstraling en nieuwe energie bij de eerste tekenen van huidveroudering

Deze behandeling versterkt de vermoeide huid onmiddellijk en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling. De eerste rimpels worden geminimaliseerd, de huid oogt zijdezacht en voelt glad aan. Een kick van frisheid laat vermoeide ogen weer schitteren met een prachtige glans. Speciale massagebewegingen geven de energie een boost en brengen de huid weer in balans.

Een nieuwe beleving van anti-aging hydratatie.

Herstel de natuurlijke vochtbalans.
Geeft je schoonheid nieuwe energie.
De nieuwe generatie anti-aging hydratatie.

Hydratatie: de essentiële stap voor schoonheid op elke leeftijd.

 • Water is essentieel voor het leven en ook van vitaal belang voor de huid: de huid bestaat voor 70% uit water.
 • Door veroudering en omgevingsinvloeden neemt het natuurlijk huideigen vermogen voor zelfhydratatie af; dat leidt tot vermindering van de celactiviteit en afbraak van de afweersystemen van de huid.
 • Hydratatie is de eerste stap naar schoonheid, een belangrijk aandachtspunt op elke leeftijd.
 • Alle huidcondities, zelfs een vette of droge huid, kunnen last hebben van dehydratatie.
 • Zeewater uit de grond, afkomstig van het Franse eiland Noirmoutier, dat een uitzonderlijke zuiverheid en minerale kwaliteit bezit.
 • Extract van sneeuwalgen die groeien in gebieden met poolklimaat; dit bezit een een sterke beschermende kracht.

De huidverzorging van Mille is een fusie van kostbare actieve stoffen en high-performance technologie. Ze richt zich op alle zichtbare tekenen van veroudering om de schitterende jeugdigheid van de huid te onthullen.
Mille is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van de huid te verbeteren en is gericht op vrouwen vanaf 30 jaar. Mille biedt een reeks zintuiglijke texturen om te voldoen aan alle huidbehoeften.

Een behandeling gewijd aan de gevoelige huid rond de ogen om tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. Uitzonderlijk bewezen resultaten dankzij 100 % manuele lymfedrainage.

 • De oogcontour ziet er zichtbaar gladder uit
 • Tekenen van vermoeidheid lijken zichtbaar verminderd
 • De behandeling heeft een zichtbaar liftend effect

Peeling

De behandeling bevordert celvernieuwing, de productie van collageen en elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid. Deze Bio-peeling gaat huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, couperose en rosacea tegen.

Een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten.

Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid.

Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

 • De huid lijkt stralender: 100%
 • Onvolkomenheden lijken verminderd: 100%
 • De huid voelt zuiverder: 100%
 • De huid voelt ontgift: 100%*

Extra’s

In overleg het harsen van; wenkbrauwen, bovenlip, onderlip, kin en kaak. De striploze Hot Wax van Lycon verwijdert haartjes al vanaf 1 mm! Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van Lycon bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

Wenkbrauwen en wimpers. De wenkbrauwverf geeft een langdurig resultaat tot 8 weken! Deze wenkbrauw- en wimperverf met Optic Chroma Comlex laat pigment en bijenwas samensmelten tot een rijke crème basis die de haarschacht diep penetreert en hiermee een stralende kleur creëert van wortel tot haartip.De mix van actieve ingrediënten geeft een langdurige en intense kleuring, heldere glans en zorgt voor een resultaat dat de uitstraling van de wimper en wenkbrauw zichtbaar verbeterd.

Met de blend-methode kunnen definitief diverse, kleine huidoneffenheden worden verwijderd. Er wordt een naaldje op de te behandelen plaats gezet. Met behulp van zwakstroom wordt er in de huid loog gevormd en verwarmd. Hierdoor lost de desbetreffende huidoneffenheid op. Deze methode word toegepast bij:

 • Rode adertjes / teleangiëctasiën
 • Bloedblaartjes
 • Spinnaevus
 • Steelwratjes / fibromen
 • Ouderdomsvlekken
 • Talgcysten

De producten van Maria Galland zijn te koop in mijn salon.

studiomxdGezichtsbehandelingen