Mille, de complete oplossing voor jeugdigheid.

op 28 november 2021

Het MILLE-assortiment is volledig vernieuwd.

Met nog meer effectiviteit, zintuiglijkheid en knowhow.
De huidverzorging van MILLE richt zich op alle zichtbare tekenen van veroudering om de schitterende jeugdigheid van de huid te onthullen. De MILLE-producten zijn getooid in nieuwverpakkingen die premium kwaliteit, moderniteit en eco-design samenvoegen en zijn eleganter dan ooit. Het vleugje goud verwijst naar een van de hoofdingrediënten in de formule.

Een perfecte verbintenis tussen kostbare werkstoffen en high-performance technologie.
Het vernieuwde TOP-C complex in het hart van de exclusieve formule van MILLE heeft een ongeëvenaarde werkzaamheid – dankzij de combinatie van enkele buitengewone synergetische werkstoffen die de huid een totaaleffect bieden voor tekenen van veroudering.

Witte truffel
Hydrateert intensief, strijkt glad en brengt de huid weer in balans24-karaats goud
Stimuleert de energie van de huid en zorgt voor een stralende huid

Anti-aging peptiden
Verzacht rimpels en verbeteren de elasticiteit van de huid

Celactivator
Vermindert zichtbare tekenen van veroudering, herstructureert
de huid en ondersteund haar jeugdigheid

Lentigo introduceert een nieuwe behandeling “Le rituel Sublime Jeunesse”.

De kracht van goud in een ultiem ritueel.
Dit is een echte, zintuigelijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en decolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest.

De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

Als extra is in deze behandeling gratis de 1000 MILLE Les Patchs Or Contour des Yeux opgenomen.

Verheldert de oogzone met 24-karaats goud en een combinatie van anti-aging werkstoffen die de oogcontour hydrateren, gladstrijken, verstevigen en beschermen.

Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

HennyMille, de complete oplossing voor jeugdigheid.