Direct verstevigde huid

op 1 november 2020

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen resultaten.


761 créme comfort Activ’age nieuw in het assortiment.
Verbetert de schoonheid van de rijpere huid, neemt gevoelens van ongemak weg dankzij haar comfortabele textuur, verrijkt met verzorgend nutri-complex en opvullende actieve werkstoffen. De huid is soepeler, gladder en goed gevoed.


Ontdek de nieuwe Maria Galland Paris limited edition make-up look.
Deze collectie met al haar aantrekkelijke kleuren is een uitnodiging voor een expeditie door de jungle: van de weelderige groene tinten van de vegetatie tot de rode tinten van exotische bloemen. De assertieve kleuren zijn een ode aan de hedendaagse vrouw. Met de nadruk op haar energie en al haar facetten.

Maak afspraak

HennyDirect verstevigde huid