Totale celgezondheid en huidverjonging in een heerlijk ochtend elixer

Drink je lichaamscellen gezond en je huid stralend!

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?

Je doet heus wel je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een ander gezond mineraal, anti-oxidant of vitaminecomplex.

Cellics een easy to use, all-in-one vitaliteit poeder waar je maar een keer per dag aan hoeft te denken.

Waarom je Cellics niet kan missen

Cellics bevat een aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. Het summum aan bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten jou stralen!

Producten

Cell Elixer

Inhoud: 485 of 162 gram

Dit topproduct omvat alles wat jouw huid nodig heeft om huidverjonging en ondersteuning van allerlei lichaamsprocessen te creëren. Cell Elixer zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid.

6 Gram viscollageen zorgt ervoor dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. Het Cell Elixer helpt jou hierbij.

Bindweefselversterkers voor een stevige huid:
– MSM, Glucosamine, Chondroïtine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen.
– Wonden en blessures genezen sneller door de bouwstoffen in het Cell Elixer.
– Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.

Immuunboost:
– Een ware pep voor je immuunsysteem.
– L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem.
– Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.

Ideaal in te zetten bij darmklachten:
– In de Cell Elixer zitten vele ingrediënten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd. (glutamine, bamboe, curcumine, immunoglobulines).
– Glutamine heeft een gunstige werking op darmproblemen.

Cell First

Inhoud: 90 Tabletten

Een antioxidanten boost met vele extra’s. Beschermt onze cellen en ons collageen. Cell First versterkt ons immuunsysteem en werkt op een zachte manier ontgiftend. Cell First ondersteunt de darmen en beschermt de huid van binnenuit tegen de zon.

Cell Omega

Inhoud: 180 softgels

De visolie van Europese vis ondersteunt je hart en bloedvaten, en zorgt voor een soepele huid. Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding. Cell Omega zorgt voor een betere hersenstofwisseling, meer focus en een beter geheugen. Tevens verhoogt het de vetverbranding.

Cell Pure

Inhoud: 120 gram

Met Cell Pure werk je van binnenuit aan een zuivere huid. Dit detox-supplement remt ontstekingsreacties en ondersteunt lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen acné. Daarnaast zorgt het voor soepelere gewrichten, het wegtrekken van vochtwallen en vocht in de benen en andere ontstekingen in het lichaam.

Advies op maat?
HennyCellics