Totale celgezondheid en huidverjonging in een heerlijk ochtend elixer

Drink je lichaamscellen gezond en je huid stralend!

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?

Je doet heus wel je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een ander gezond mineraal, anti-oxidant of vitaminecomplex.

Cellics een easy to use, all-in-one vitaliteit poeder waar je maar een keer per dag aan hoeft te denken.

Waarom je Cellics niet kan missen

Cellics bevat een aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. Het summum aan bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten jou stralen!

Producten

Confidence – lnner journey of the skin

Zie je volumeverlies of opkomende rimpels in het gezicht, op de armen, benen etc.? Dit is het gevolg van dat we collageen verliezen wanneer we ouder worden. Naarmate we ouder worden, wordt onze natuurlijke aanmaak steeds minder.⁠ Wil jij dit aanpakken? Wil jij vitaal ouder worden? Dan is Cell Elixer Limitless een uitkomst voor jou, ook in uitvoering Cell Elixer.

Together – let’s shine

Cell Omega bevat essentiële vetzuren die een bijdrage leveren aan jouw vitaliteit en de functie van de huid, bescherming van onderliggende gezonde cellen en weefsels. Iedereen zou in de basis gebaat zijn bij het innemen van goede Omega 3 vetzuren. Doorgaans komen we deze met zijn allen ontzettend tekort! Voor de vrouwen ook erg fijn als hulp bij balans in de hormonen.

Attention – let’s detox

Omdat we leven in een giftige wereld kunnen sommigen wel wat hulp gebruiken bij het afvoeren van de afval- en gifstoffen. ⁠Niet ieder lichaam kan dit goed bijbenen en dat zien we vaak terug aan de huid. Veel huidproblemen ontstaan van binnenin. ⁠Daarom draagt Cell Pure bij aan zuiver van binnenuit.

Independent – let’s build

Ook als vegan kun je bij ons terecht met onze 100% vegan protein collageen builder (ook glutenvrij). Deze heeft van ieder product wel iets in zich: bouwen aan de huid door stofjes die collageen stimuleren, het beschermen van de huid met fruits en greens en het rustig houden van de huid door oa Chlorella en Spirulina. Ook bevat het in de basis plantaardige eiwitten waardoor je toch nog voldoende eiwitten binnenkrijgt als je bijvoorbeeld weinig tot geen vlees eet. Belangrijk om je lijf goed te laten functioneren om ook aan je beste huid te werken. 

Advies op maat?
HennyCellics