Met een stralende huid het voorjaar in.

op 7 april 2019

Soin Beauté Radieuse

Nieuwe energie en uitstraling voor je huid. Fleur je huid op met een mooie gloed en geef jezelf momenten van pure ontspanning. Een voorjaarsbehandeling met een masker vol super-fruits; Goji bessen, anti-oxidanten, kalmerende lotus en een intensief hydraterend Indiaas Botanisch extract zorgen voor een zichtbaar stralende mooie huid.

Actieve werkstoffen:

Anti-stress Lotus Complex

– Ontspant en regenereert voor een anti-stress-effect op de huid
– Herstelt het biologisch evenwicht van de huid
– Vernieuwt de energie van de huid

4 – Moleculair hyaluronzuur

– Hydrateert en vult de huid van binnenuit op
– Egaliserend effect

Indiaas Botanisch Extract (Cassia Angustifolia)

– Verhoogt de uitstraling van de huid
– Hydrateert intens door een sterk vochtbindend vermogen

Gojibessen-extract (superfruit)

– Vitaliseert de huid
– Levert vitaminen, mineralen en polyfenolen

D-Tox Peau Neuve

De nieuwe kunst van het reinigen. Laat de huid weer ademen. Een innovatieve peeling verrijkt met actieve houtskool, fungeert als een magneet, om de huid zichtbaar te zuiveren. Je huid voelt diep gereinigd en opgefrist. Probeer het nu.


Matin de printemps à Paris

De nieuwe look werd geïnspireerd door de kleuren van de zonsopgang op een mooie lentedag in Parijs. Een palet van heldere lente- en zomerkleuren, gecombineerd in een collectie voor teint, ogen, lippen en nagels, geeft onmiddellijk een frisse, gezonde uitstraling.


SUN’KISS

Intensief vochtherstel & ‘Gezond Glow’-effect

Deze crème helpt bij schrale plekjes en een trekkerig gevoel en geeft je huid een aantrekkelijke, gezonde glow. Deze gelimiteerde oplage is een 2-in-1 crème die het intens hydraterend effect combineert met een toenemende zelfbruinende werking.

Actieve werkstoffen:

Tamarindezaad-extract

Versterkt het vermogen van de huid om vocht te binden + direct opvullend en verfrissend effect

Zonnebloemolie

Zelfbruinende werkstof

Subtiel, progressief bruiningseffect, zonder sporen na te laten

Maak afspraak

HennyMet een stralende huid het voorjaar in.