LIFT’UP YOUR BEAUTY

op 16 september 2018

Maria Galland Paris heeft een nieuwe effectieve 75 – minuten – behandeling,
met een 100% manuele liftende massage met een bewezen werkzaamheid en diep ontspannende momenten om lichaam en geest te resetten. Deze nieuwe behandeling, Lifting Absolue Jeunesse, verstevigt en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad.

Cellics de oplossing voor een mooie huid van binnenuit.
De huidsupplementen van Cellics bevatten een aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen.


Lees meer

Najaarslook ÉTÉ INDIEN
Prachtige warme kleuren, terracotta en olijf groen. Helemaal volgens de laatste trends!

Advies op maat?
HennyLIFT’UP YOUR BEAUTY