Natural face lifting

op 24 september 2017

WAT IS NATURAL FACE LIFTING?
Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na één behandeling verschijnt een frisse nieuwe vitaliteit in het gelaat.

Deze natuurlijke & stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.

RESULTATEN:
– oogcontouren worden gladder
– de huid oogt strakker en elastischer
– verzakkingen worden gelift
– betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
– hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
– gelaatscontouren verstrakken
– vochtophopingen (b.v. rond de ogen) verdwijnen

DE BEHANDELING
Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling en bestaat uit 2 delen:

Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken:
Intense effleurages, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af. Door die combinatie van bovenstaande technieken verkrijgen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier.

 
De huid wordt geprikkeld waardoor die weer actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien.

Lymfedrainage:
Specifiek ontwikkeld voor deze behandeling, met het oog op 3 belangrijke punten:
– Overtollig vocht wordt gedraineerd
– Stimulatie van natuurlijke hydratatie van de huid
– Huidconditie wordt geoptimaliseerd (b.v. tegen acné)

U ervaart een zeer aangename, ontspannende behandeling. Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht al steviger en jonger aan.

SCULP voor thuis
Sculp is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die U met de vingers en de handpalmen op U zelf uitvoert.  Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in uw huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. De resultaten zijn verbluffend!

Deze self-treatment wordt U aangeleerd tijdens de behandelingen. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel én is bovendien budget vriendelijk doordat U het “intense werk” thuis zelf doet. Toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor uw huid.

Maak afspraak
HennyNatural face lifting