Zomer aanbiedingen

op 9 juli 2017

Salut Soleil! Dat is het moment, waarop we ons altijd verheugen: lekker op een bankje in het park, op een terrasje of op een schilderachtige wandelpromenade langs de kust even de ogen dicht doen en genieten van de warme zonnestralen. De zon geeft ons kracht en energie. Ze verwarmt onze huid en onze ziel. Een echte geluksbode, die de stofwisseling stimuleert, het immuunsysteem versterkt en huidproblemen verlicht. Maar ze versnelt jammer genoeg ook het natuurlijke verouderingsproces.

De zonverzorging SOIN SOLAIRE van Maria Galland laat een stralend mooie bruine kleur samengaan met effectieve zonbescherming. De zachte texturen laten zich, dankzij de ”LIGHT-EMULSION-TECHNOLOGY“ heel gemakkelijk verdelen over het gehele lichaam en trekken, zonder een vetfilmpje achter te laten, direct in. De huid wordt optimaal beschermd en de individuele schoonheid blijft behouden.

25% korting op alle SOIN SOLAIRE producten.

Geldig tot en met 25 juli 2017.

 

SOIN SILHOUETTE

Met hoeken, kanten en rondingen.

Schoonheid is een persoonlijke, holistische ervaring. Volmaakt met alle hoeken, kanten en rondingen die u hebt. Koester uw persoonlijke originaliteit en doe dat van top tot teen! Want schoonheid houdt niet op bij het ouder worden en ook niet bij het decolleté.

25% korting op alle lichaamsproducten.

Geldig tot en met 25 juli 2017.

HennyZomer aanbiedingen